Μια πρωτότυπη εκδήλωση στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων

Στα πλαίσια του καινοτόμου προγράμματος «Τσιγγάνικα και άλλα παραμύθια» το σχολείο μας είχε σήμερα τη χαρά να φιλοξενήσει μαθητές του 4ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων. Οι μαθητές και των δύο σχολείων συμμετείχαν σε δραστηριότητες ανάγνωσης παραμυθιού στην ελληνική και αγγλική γλώσσα, σε παιχνίδια δημιουργίας παζλ και ζωγραφικής, καθώς  και σε δράσεις  μουσικοκινητικής αγωγής. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους,  η σχολική σύμβουλος της 3ης εκπαιδευτικής περιφέρειας κα. Καραγκούνη Αικατερίνη και εκπαιδευτικοί των δύο σχολείων.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν οι εκπαιδευτικοί αγγλικής γλώσσας ΕυαγγελίαΚανούτα, Κυριακή Γρηγορίου, Ευγενία Σπανού, ΑικατερίνηΜαστρογιάννη και Άννα Τσιγγοπούλου, οι δάσκαλοι Κωνσταντίνος Σακκάς, ΣεραφείμΛυρίτσης, Κωνσταντίνος Χλαπάνας, Βασιλική Αρσενίου, Γεώργιος Μούστος και Βαρβάρα Πανά. Το καινοτόμο αυτό πρόγραμμα αποτελεί μέρος διασχολικής δράσης, καθώς συμμετέχουν σ΄ αυτό τέσσερα σχολεία του νομού μας, το 1ο Ολοήμερο Δημοτικό σχολείο Σοφάδων και το 4ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων και από την πόλη της Καρδίτσας το 2οΟλοήμερο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας, με το πρόγραμμα «Ιστορίες της πόλης», και το 19ο Δημοτικό Σχολείο Καρδίτσας.

Οι δράσεις του προγράμματος θα συνεχιστούν και θα ολοκληρωθούν με την συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων σχολείων σε δραστηριότητες που θα γίνουν σ

το 2ο Δημοτικό σχολείο της Καρδίτσας την Τετάρτη 31 Μαΐου.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

 

Leave a comment

Your email address will not be published.


*