Επίσκεψη του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων στο “Μύλο των Ξωτικών”

Σήμερα 7/12/2023 το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων επισκέφτηκε τον «Μύλο των Ξωτικών» στην πόλη των Τρικάλων και απόλαυσε ένα πλούσιο, ποιοτικό, εκπαιδευτικό και ψυχαγωγικό πρόγραμα. 

Μια νέα ιστορία σε έναν κόσμο παραμυθένιο και μαγικό που μας ταξίδεψε σε μια άλλη εποχή, περιηγηθήκαμε στους χώρους του Μύλου Ματσόπουλου και ζήσαμε μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς όμορφες στιγμές.

Εκεί μας υποδέχτηκαν τα «ξωτικά» και μας ξενάγησαν στο Μουσείο Μανιταριών, τον Αλευρόμυλο των Ξωτικών, στο εργαστήρι της σοκολάτας, το ταχυδρομείο των Ξωτικών, το σπίτι του Άη Βασίλη και φωτογραφηθήκαν τα παιδιά μαζί του, το εργαστήρι του Μαθητευόμενου Πειρατή, τους πειρατές της PLAYMOBIL και φυσικά οι νεράιδες ζωγράφισαν τα πρόσωπα των μικρών μαθητών μας.

Οι μαθητές έζησαν κάποιες ώρες γεμάτες παραμύθι. Σε έναν μοναδικό χριστουγεννιάτικο χώρο για μικρούς και μεγάλους που λατρεύουν την χριστουγεννιάτικη λάμψη και ομορφιά. Οι απίστευτες μυρωδιές, η ζεστή αγκαλιά του Άγιου Βασίλη, μας πρόσφεραν δόσεις αγάπης, ζεστασιάς και χριστουγεννιάτικης θαλπωρής.

Ο χώρος τέλεια διαμορφωμένος μας πρόσφερε στιγμές μοναδικές και ζήσαμε όλοι το παραμύθι μας…

Καλά Χριστούγεννα χαρούμενες γιορτές και του χρόνου να είμαστε όλοι καλά να αποδράσουμε και πάλι από την καθημερινότητα προκειμένου να φωτιστεί η διάθεσή μας και να λάμψει όπως το λαμπερό άστρο των Χριστουγέννων.