Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων η ενημερωτική δράση: “Γονείς & Σχολείο-Μια σχέση συνεργασίας”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων η πρώτη ενημερωτική δράση με θέμα :”Γονείς & Σχολείο: Μια σχέση συνεργασίας”.

Στα πλαίσια της σύμπραξης του κοινωνικού λειτουργού του σχολείου μας με το εκπαιδευτικό προσωπικό, υλοποιήθηκε ομιλία στους γονείς των μαθητών του 1ου Δ.Σ. Σοφάδων, με σκοπό την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση σχετικά με τη σημασία των ορίων και τη σημαντικότητα τους στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών. Θα ήταν αδύνατο να αγνοήσουμε τη σημασία της συνεργασίας σχολείου και οικογένειας καθώς συμβάλει στο μέγιστο βαθμό στην ευημερία και στην υγιή ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των μαθητών.

Στα πλαίσια της παρούσας δράσης προβλήθηκε ενημερωτικό υλικό και ακολούθησε συζήτηση. Από τη πλευρά μας, η διεύθυνση καθώς και οι εκπαιδευτικοί του 1ου Δ.Σ. Σοφάδων, αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε όλους τους γονείς που συμμετείχαν ενεργά σε αυτή μας τη προσπάθεια καθώς και το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων για την παρουσία και συμμετοχή στην επιμορφωτική αυτή συνάντηση.

Σύντομα θα ακολουθήσουν και άλλες παρόμοιες δράσεις από το σχολείο μας που θα προάγουν την συνεργασία, την γνώση και την επικοινωνία μεταξύ σχολείου και οικογένειας.