Ο Γ.Σ. Σοφάδων επισκέφθηκε το σχολείο μας

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε σήμερα Τρίτη 7/11/2023 τους μαθητές του σχολείου μας, στο πρώτο διάλειμμα. Στα πλαίσια της ενημέρωσης για τον αθλητισμό και το μπάσκετ, μας επισκέφτηκαν οι παίκτες, οι προπονητές και η Διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου Σοφάδων.

Οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τους παίκτες του αντρικού τμήματος, να κάνουν ερωτήσεις και να εκφράσουν κάποιες απορίες που είχαν σε θέματα που αφορούν στο μπάσκετ και φυσικά μετά το πέρας της ενημέρωσης να τρέξουν να πάρουν αυτόγραφα από τους αθλητές. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης μοιράστηκαν δωρεάν προσκλήσεις για τον αυριανό αγώνα με τη Νίκη Βόλου στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής στις 19:30 στο κλειστό Γυμναστήριο των Σοφάδων.

Ο πρόεδρος του Γ.Σ. Σοφάδων κ. Δημήτρης Πώποτας προσκάλεσε τους μαθητές και τους δασκάλους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων να επισκεφτούν το Κλειστό Γυμναστήριο, όπου οι προπονητές του Συλλόγου θα υποδεχθούν τους μικρούς φίλους της ομάδας για διάφορα παιχνίδια με μπάλες.

Ο Διευθυντής του σχολείου μας κ.Κουτής Βάιος έδωσε την υπόσχεση στους μαθητές του σχολείου ότι το επόμενο ραντεβού θα είναι στο κλειστό Γυμναστήριο, που κοσμεί την πόλη των Σοφάδων και προάγει τον Αθλητισμό, μέσω του ιστορικού και διακριθέντα Γυμναστικού Συλλόγου που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική.