Φέτος το σχολείο μας θα είναι πιο ζεστό μετά από την δωρεά πετρελαίου θέρμανσης από την Motor Oil

Σε δωρεά πετρελαίου θέρμανσης στο σχολείο μας προχώρησε σήμερα ο Όμιλος της Motor Oil, προσφέροντας στους μαθητές και στους διδάσκοντες ανακούφιση για τον χειμώνα που έρχεται.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση «με διαχρονικό αίσθημα ευθύνης, ο Όμιλος Motor Oil, φροντίζει τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι δοκιμάστηκαν από τις πρόσφατες πλημμύρες και έμπρακτα βρίσκεται δίπλα τους, βοηθώντας να έχουν μία ομαλή επιστροφή στην καθημερινότητά τους».

Σε αυτή την κατεύθυνση και σε απόλυτη συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας, ο Όμιλος Motor Oil προχωρά σε δωρεά πετρελαίου θέρμανσης με εκτιμώμενο κόστος άνω των 7 εκατομμυρίων ευρώ σε όλα τα Δημόσια Σχολεία (Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια και Λύκεια) στις Περιφερειακές Ενότητες Καρδίτσας, Μαγνησίας, Λάρισας, Τρικάλων, καθώς και των Νοσοκομείων των Π.Ε. της Καρδίτσας, Βόλου, Λάρισας και Τρικάλων.

Εκτιμούμε βαθύτατα την υποστήριξή σας και την ευαισθησία προς τις ανάγκες μας. Η δωρεά σας θα έχει άμεση επίπτωση στην άνεση, την ευημερία και την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης προς τους μαθητές μας.

Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σοφάδων

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων

Το προσωπικό και οι διδάσκοντες