“Βασίλεψε” το 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων

Μετά τον καθιερωμένο εκκλησιασμό για τον εορτασμό των Τριών Ιεραρχών, σε ευχάριστο κλίμα και με τις ευλογίες του Πατέρα Δημήτριου, ιερέα της Ενορίας μας, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Σοφάδων καθώς και στο Νηπιαγωγείο.

 Ευχαριστούμε θερμά για την τιμή που μας έκαναν και παραβρέθηκαν στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ.Γκόλτσος Κωνσταντίνος, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Δια Βίου Μάθησης – Αθλητισμού και Πολιτικής Προστασίας κ.Κατσιαντώνης Χρήστος, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού- Τουρισμού & Εθελοντισμού κα Αλειφτήρα Σοφία, οι δάσκαλοι του σχολείου μας, σύσσωμο το Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων& Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού και Νηπιαγωγείου Σοφάδων και φυσικά οι μαθητές μας.

Η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του σχολείου μας αποτέλεσε για εμάς μια κίνηση ενίσχυσης των δεσμών, που μας ενώνουν ως σχολική κοινότητα. Στιγμές όπως αυτή, δημιουργούν μια συναισθηματική σύνδεση που θα συνεχίσει να επηρεάζει τη σχολική μας κοινότητα, μια αίσθηση οικογένειας, ενότητας και αλληλεγγύης ανάμεσα σε εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες, γονείς/κηδεμόνες και εκπροσώπους του Δήμου Σοφάδων.

Όλοι οι παρευρισκόμενοι απηύθυναν τις ευχές τους για μια καλή και δημιουργική χρόνια γεμάτη υγεία, αισιοδοξία, δύναμη και καλή πρόοδο στους μαθητές.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας πρόσφερε τις βασιλόπιτες και τα δώρα σε 2 τυχερούς μαθητές, αλλά και στην δασκάλα της Γ’ Δημοτικού κας Κυρίτση Γιάννας που κέρδισαν το φλουρί. Επίσης κληρώθηκε ένα τυχερό δώρο ανά τάξη.

Σας ευχαριστούμε πολύ και του χρόνου με υγεία!